Päivämäärät

15.8.2024 klo 20:00 - 21:30

Sijainti

Kuopion tuomiokirkko, Vuorikatu 17, 70100

Kesän iltamusiikki

Kesäyön unelmia. Teea Karttunen, huilu. Tessa Kokkonen, klarinetti. Leena Toivanen, piano. Vapaa pääsy, ohjelma 15/10 €.

Iltamusiikkisarjan päättävässä konsertissa kuullaan kesäisiä luontokuvauksia sekä muun muassa Debussyn ja Pärtin unenomaisia tunnelmakuvia.

Huilisti Teea Karttunen on kuopiolaislähtöinen muusikko ja pedagogi. Hän on työskennellyt Kuopion Konservatorion huilunsoitonopettajana syksystä 2018. Opetustyön lisäksi Teea konsertoi aktiivisesti. Viime vuosina hän on esiintynyt muun muassa Kuopion Kamarimusiikkiseuran konserteissa, sekä soittanut säännöllisesti avustajana Kuopion kaupunginorkesterissa.

Tessa Kokkonen on kuopiolaissyntyinen klarinetisti, joka nauttii erityisesti musiikin tekemisestä muiden kanssa. Tällä hetkellä hän asuu Oslossa ja opiskelee Norjan valtiollisessa musiikkikorkeakoulussa Björn Nymanin luokalla. Tessalle erityisesti kamarimusiikki on lähellä sydäntä.

Leena Toivanen toimi pianonsoitonopettajana ja säestäjänä 45 vuoden ajan Kuopion, Jyväskylän ja Joensuun konservatorioissa sekä Savonlinnan musiikkiopistossa. Hän oli tuntiopettajana ja säestäjänä myös Savonia-ammattikorkeakoulussa ja Sibelius Akatemian Kuopion yksikössä. Nykyisin Leena soittaa Vahtivuoren kamariorkesterissa sekä argentiinalaista tangoa soittavassa Sexteto Vientossa. Hän nauttii musisoinnista erilaisissa kokoonpanoissa.

Kesän iltamusiikit soivat Kuopion tuomiokirkossa kesäajalla (27.6.–15.8. 2024) torstaisin klo 20. Music for a summer evening on Thursdays at 8 pm.

Iltamusiikit – Kuopion seurakunnat

Päivämäärät

15.8.2024 klo 20:00 - 21:30

Sijainti

Kuopion tuomiokirkko, Vuorikatu 17, 70100