Päivämäärät

5.9.2024 klo 10:00 - 12:00

Sijainti

Puistokartano, Kallavesi-sali, Puistokatu 20, Kuopio, 70110

Hyvän Olon Olohuone – Oma osaaminen käyttöön – Pienillä teoilla kohti kestävää tulevaisuutta ILMAISLUENTO

Erityisesti ikääntyneille suunnatut Hyvän Olon Olohuoneet jatkuvat Kuopion kansalaisopiston ja Vanhustyön keskusliiton yhteistyönä lukuvuonna 2024–2025. Uutta tietoa ja keskustelua hyvän ikääntymisen teemoista rennosti kahvi- tai teekupposen äärellä. Olohuoneiden tunnelmaa luotsaavat Kuopion kansalaisopiston suunnittelijaopettaja Hanna-Reetta Metsänheimo ja Vanhustyön keskusliiton ennakoinnin asiantuntija Tarja Siltanen.

Ilmaisluento, Hyvän Olon Olohuone kokoontuu Puistokartanon (Puistokatu 20, Kuopio) Kallavesi-salissa kerran kuussa klo 10-12. Luennolle voi osallistua myös etänä ja siitä tulee tallenne Peda.nettiinTutustu tästä myös muihin lukuvuoden 2024-2025 Hyvän Olon Olohuoneisiin. Hyvän Olon Olohuoneisiin ei tarvitse ilmoittautua, paitsi etäryhmien toivomme ilmoittautuvan osoitteeseen tarja.siltanen@vtkl.fi, etukäteisaineistojen lähettämistä ja osallistujien tilastointia varten.

Jokainen voi tehdä ja vaikuttaa. Mitä minä voisin opettaa toisille ja minkä taidon haluaisin itse oppia? Taitojen ja tietojen siirto nuoremmille sukupolville on tärkeää ja antoisaa. Kansalaistaidot ovat tärkeitä niin yksilön kuin yhteiskunnankin kannalta. Meillä kaikilla on kansalaistaitoja, mutta ne elävät muutosta. Millaisia kansalaistaitoja tarvitsemmekaan tulevaisuudessa? 

    Päivämäärät

    5.9.2024 klo 10:00 - 12:00

    Sijainti

    Puistokartano, Kallavesi-sali, Puistokatu 20, Kuopio, 70110