Päivämäärät

9.1.2025 klo 10:00 - 12:00

Sijainti

Puistokartano, Kallavesi-sali, Puistokatu 20, Kuopio, 70110

Hyvän Olon Olohuone – Ikääntymisen uudet kasvot – Millainen on moderni seniori? ILMAISLUENTO

Erityisesti ikääntyneille suunnatut Hyvän Olon Olohuoneet jatkuvat Kuopion kansalaisopiston ja Vanhustyön keskusliiton yhteistyönä lukuvuonna 2024–2025. Uutta tietoa ja keskustelua hyvän ikääntymisen teemoista rennosti kahvi- tai teekupposen äärellä. Olohuoneiden tunnelmaa luotsaavat Kuopion kansalaisopiston suunnittelijaopettaja Hanna-Reetta Metsänheimo ja Vanhustyön keskusliiton ennakoinnin asiantuntija Tarja Siltanen.

Ilmaisluento, Hyvän Olon Olohuone kokoontuu Puistokartanon (Puistokatu 20, Kuopio) Kallavesi-salissa kerran kuussa klo 10-12. Luennolle voi osallistua myös etänä ja siitä tulee tallenne Peda.nettiinTutustu tästä myös muihin lukuvuoden 2024-2025 Hyvän Olon Olohuoneisiin. Hyvän Olon Olohuoneisiin ei tarvitse ilmoittautua, paitsi etäryhmien toivomme ilmoittautuvan osoitteeseen tarja.siltanen@vtkl.fi, etukäteisaineistojen lähettämistä ja osallistujien tilastointia varten.

VTKL:n kyselytutkimuksen mukaan suomalaisten suhtautuminen vanhuuteen on myönteistä. Moni kuitenkin kokee, että yhteiskunnan suhtautuminen vanhuuteen on kielteisempää. On aika tuoda esille ikääntymisen monikasvoisuutta ja mitä hyvää ikääntymiseen liittyy. Tämä elämänvaihe voi olla myös rikas, antoisa ja täynnä mahdollisuuksia unelmien toteuttamiseen. Tule rikkomaan rajoja, vanhuuden myyttejä ja asenteita!

    Päivämäärät

    9.1.2025 klo 10:00 - 12:00

    Sijainti

    Puistokartano, Kallavesi-sali, Puistokatu 20, Kuopio, 70110