Päivämäärät

3.7.2024 - 14.7.2024

Sijainti

Kerkonkosken Wanha Mylly, Kerkontie 1, 77930

Pakohuonepeli: Menneisyyden vankina

Pakohuonepeli: Menneisyyden vankina
Pakohuonepeli aukeaa Wanhalle Myllylle (Kerkontie 1) heinäkuussa kahdeksi ensimmäiseksi viikoksi. Ajanvaraus on avoinna osoitteessa: http://kerkonkoskenkettera.johku.com/

Hinta: 22€/Ryhmä
Pelin kesto: 45min
Vaikeustaso: Keskivaikea+

Olette joutuneet menneisyyteen, ennen ajanlaskun alkua, jolloin Kerkonkosken kylä ei ole vielä edes syntynyt. Tehtäviä ratkaisemalla kuljette läpi Kerkonkosken kylän synnyn ja historian vaiheita kohti nykypäivää. Ehdittekö löytää tienne ulos vai loppuuko aika kesken ja jäätte Kerkonkosken historiaan menneisyyden vangiksi?

Pakeneminen tapahtuu arvoituksia ratkomalla ja tehtäviä suorittamalla. Pelissä on hämäräinen tunnelma eikä se sovi herkimmille. Pakohuonepeli pohjautuu Kerkonkosken historiaan. Kuitenkaan tehtävien ratkaiseminen ei vaadi mitään etukäteistietoja. Puhelimen käyttö pelin aikana kiellettyä.

Kulku pakohuonepeliin on Wanhan Myllyn (Kerkontie 1, Kerkonkoski) yläkerran kautta portaita pitkin. Odota yläkerrassa pelinohjaajaa. Pelinohjaaja antaa ennen aloittamista ryhmällenne ohjeet ja vinkit pakenemista varten. Pelipaikalle on hyvä saapua viimeistään 5min ennen pelin alkamista, näin peli pääsee alkamaan ajallaan. Huom! Pelin ollessa käynnissä emme suosittele, että oleskelet myllyn lähettyvillä, että et kuule muilta pelaajilta vinkkejä sillä huone ei ole äänieristetty. Et tarvitse peliin mukaan mitään.

Alle 14-vuotiaat lapset vain täysi-ikäisen seurassa. Peli sopii perheen kanssa pelattavana myös lapsille. Peliä suositellaan pelattavan 2-5 hlö ryhmissä.

Pakohuonepeli on Kerkonkosken Ketterän suunnittelema ja se on rahoitettu OLVI-säätiön tuella. 

Päivämäärät

3.7.2024 - 14.7.2024

Sijainti

Kerkonkosken Wanha Mylly, Kerkontie 1, 77930